VLERËSIMI I EKSPERTËVE

BigLover - rritje e garantuar e penisit tuaj me 5 cm në muaj.

Ky xhel nuk shkakton reaksione alergjike dhe asnjë efekt tjetër anësor, nuk shkakton varësi dhe çështë më e rëndësishmja - rezultati që do të arrini pas aplikimit, do të jetë përgjithmonë me ju.

Me ndihmën e xhelit, ju do të arrini një herë e përgjithmonë ndryshime të konsiderueshme të përmasave të penisit tuaj, gjë e cila do të pasqyrohet menjëherë në jetën tuaj seksuale: ju do të merrni një kënaqësi të paharrueshme nga kontaktet seksuale me femrat dhe do t'u mundësoni atyre orgazma të fuqishme dhe të gjata.

Me BigLover ju do të jeni gjithmonë në rregjimin e një luftëtari gjithmonë të gatshëm!

Doktori kryesor i departamentit të urologjisë,rruga e Dibrës,
Nr.372, Tiranë

SI FUNKSIONON BigLover
Enzimat dhe afrodiziakët e veçantë në përbërjen e këtij preparati kanë një efekt mjaft të dobishëm në indet e penisit, të cilat pas aplikimit relaksohen në mënyrë të padëmshme dhe sëbashku me to dhe qelizat e trupit shpellor të penisit, gjë e cila dhe mundëson në mënyrë të drejtëpërdrejtë zmadhimin si në gjatësi ashtu edhe në gjerësi të organit mashkullor.
Xheli duhet aplikuar me lëvizje masazhuese në një penis të ngritur.
Ju do të shtoni në mënyrë të garantuar+5cm në gjatësinë e penisit tuaj, pas masazhit me BigLover.
Për një efekt më të mirë - aplikojeni xhelin një gjysmë ore para marrëdhënieve seksuale. Kjo do të sigurojë stimulim shtesë për gjatësinë e penisit si në gjatësi ashtu edhe për rritjen e gjerësisë së organit.
EKSTAZIA PËR PARTNEREN
ËSHTË E GARANTUAR
Guarana, sekreti kërmill, arginina dhe zinku - kjo
është formula që do ta bëjë
një femër të kërkojë më shumë!
GJATË GJITHË NATËS
ÇDO NATË!
Ju do të shndërroheni në një AS të
maratonës e seksit
në sajë të orëve të shumta të ekspozimit
dhe ereksionit të fortë.
NJË NGARËS I FUQISHËM
I SEKSIT
Kjo formulë unike rrit
prodhimin e testosteronit në gjak -
hormon ky, i cili është dhe
çelësi i fuqisë së meshkujve të suksesshëm!
REZULTAT
MJAFT I SHPEJTË
PA EFEKTE
ANËSORE
Në vetëm disa ditë ju
do të ndieni një ereksion të gurtë
si dhe do të ndjeni orgazma të fuqishme.
ZMADHOJENI BRENDA VETËM NJË MUAJI - dhe pastaj kënaquni për tërë jetën
KUR DO TË
VIHEN RE REZULTATET?
Ereksioni bëhet më i gjatë dhe më i fortë, ndjeshmëria e penisit rritet në gati 2 herë. Gjatësia dhe gjerësia e penisit rriten me gati 1.5 cm.
Penisi juaj do të bëhet dukshëm më i MADH, forma do të bëhet në mënyrë anatomike më e rregullt. Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale do të rritet me 70%!
Penisi juaj do të rritet me 4-5 cm! Cilësia e seksit do të rritet me disa herë. Orgazma do të vij më shpejt, dhe do të zgjas deri në 5-7 minuta!
Komentet e blerësve